Registreer uw domein direct!
Belangrijke informatie over websitemigratie
Heeft u bericht gehad dat uw website is gemigreerd, dan is uw site inmiddels ondergebracht op onze nieuwe infrastructuur. Het is belangrijk dat u uw webdesigner doorgeeft dat indien uw website op een database draait, de databasenamen zijn gewijzigd. Laat uw webdesigner daarom altijd de configfile downloaden (bijvoorbeeld wp-config.php) zodat hij/zij in het bezit is van de nieuwste configuratiefile.

Uw FTP-login dient u voortaan uit te breiden met @uwdomein.nl (zie volgende vraag).
Wat is mijn FTP-login?
Uw FTP-login bestaat uit een opbouw zoals ftp@forcezhosting.nl. Heeft u nog een oude login zonder @ erin, dan is dat nog een login van onze oude infrastructuur. Die is niet meer in gebruik. Voeg eenvoudig @uwdomein.nl aan uw login toe en het werkt weer. (Daarbij vervangt u uwdomein.nl uiteraard door uw eigen domeinnaam)
Waar plaats ik mijn websitebestanden?
U plaatst wanneer u met FTP bent ingelogd uw bestanden in de html directory.
Ik krijg dagelijks een bericht met de melding: Problem domains for client ' Uw naam '
Eén of meer limieten op uw pakket zijn overschreden. U kunt contact opnemen om uw pakket uit te breiden. Bezoekers kunnen uw website gewoon blijven bezoeken.
Waar kan ik de server manager benaderen?
Wilt u een hostingaccount beheren, dan kan dat via onze website www.forcezhosting.nl. De server manager is volledig geïntegreerd met onze klantenservice.
Hoe kan ik een domeinnaam opzeggen?
Dat kan eenvoudig door een mail te sturen vanaf administratieve emailadres zoals wij dat in onze administratie hebben staan. Is uw mailadres verouderd stuur ons dan een ondertekende brief daarin de melding welke domeinnaam u op wilt heffen.
Ik wil mijn domeinnaam naar een andere provider verhuizen, wat moet ik doen?
Jammer dat u besluit uw domeinnaam elders onder te brengen, stuur ons een mailtje met het verzoek om de verhuissteutel, dan sturen we u die direct toe. We sturen verhuissleutels alleen naar het bij ons bekende e-mailadres.
Kan ik ook Wordpress gebruiken?
Ja, hoor. Vele websites op onze servers maken gebruik van Wordpress/Drupal of ander open source systeem. Wees u er wel bewust van dat het installeren van open source oplossingen een onderhoudsverplichting met zich meebrengt! Open source-oplossingen zijn over het algemeen gevoeliger voor hacks. Onderhoud uw site dus regelmatig.
Hoe benader ik mijn backup?
Wij maken iedere nacht een systeembackup. Deze is niet bedoeld voor het individueel terugzetten van websites. Via het servicemenu op onze website kunt u daarnaast nog extra backups instellen. Deze backups zijn bedoeld om eenvoudig terug te kunnen naar een oudere versie van uw site.
Hoe kan ik mijn database benaderen?
Klik op klantenservice om uw domein te beheren. Daar kunt u ook uw database beheren via PHPMyAdmin. Verder kunt u uiteraard ook een database aanmaken indien die er nog niet is.